Tuesday, January 31, 2006

Дванајсепалачна зеница...


Абе бато окото ти е редок орган а сеа не знам дали од растењето зајача или нешо не е во ред со мојата сива маса али појасно почнаф да глеам на работите.станвам сабајле за на сколија и дали од ладното или до окото ќе да е али мали пингвини ми се плеткат околу нозе и патот до местото,каде што одредена машинерска направа треба да ме собери и фрли до местото кое е предодредено да ги обавам моите едукативни потреби,ми е прикажан како црно бел партизански филм.на сколија пак глеам зумирани сурати на професори како со мрдање на муцињата сакат да ми укажат некоја работа која дванајсе пати наишла на ignore од мојата сива маса т.н. мозок.се враќам од на сколија ама сеа ноќе и без потребната машинерија измачувајќи ги моите очи кои излачуваат капки вода за да се заштитат од битолскио студ се прицкам во својот склоп од матерјали кои би требало да ме заштитат од студот и очите правејќи круг од 180 наназад почнуваат да прикажуваат слики од мојот мозок кој што не би требало да се тука и јас така пливајќи цепам по машки разгазениот снег.стигнувам дома и го уклучвам мојот спој од електрични елементи,пластики и ламби кој што луѓето уживаат да го нарекуваат компјутер или П.еЦ.ејка и додека катодната цефка испуштајќи електрони кои ги осветлуваат моите длабнатини нанесени од времето на моите убави рачиња ги носам очите во статична положба чекајќи да помини здодевниот тон на чкрипење кој што го потврдува поврзувањето на мојата пецејка и светската глобална мрежа и ете сум....со помош на неколку пластики кој шо влегват натре ко ке го дојсиш прстот над ниф и извршиш притисок јас ко искуцаф и изнесоф овај филинг кој ме следи цел ден.се надевам дека е од ладното иначе не ќе да е на арно...

5 Коментари:

Anonymous Anonymous кажа...

daj ne spomnuvaj oci se iscaklajv od ovie postojte zavisen stanav si go svediv zivoto na niv-i nemoj ti mene izvetrean

11:32 AM  
Blogger anna кажа...

Може да не ти е до окото, може ти е замрзнат нервот што ти ги пренесува информациите до твојата сива маса... :P

10:16 PM  
Blogger ToxicShadow кажа...

хехехехе добро гледиште али во секој случај се оди на то дека нешо е пореметено а?

12:58 AM  
Anonymous Anonymous кажа...

[color=#282]ВИА [url=http://dejavu-group.ru/artist.php]Deja Vu[/url] - это коллектив профессиональных вокалистов и музыкантов.
[url=http://dejavu-group.ru/index.php]Дежа вю[/url]- законодатель в области музыкального сопровождения торжеств, музыкальных мероприятий, корпоративок .
В репертуаре группы Дежа вю около 3 тыс. песен.
Живой звук. Поп, хиты 70-80-90-х, диско, джаз, ретро, современная музыка, европейские хиты, фоновая музыка, шансон .
Музыканты Deja Vu обладает мощной качественной музыкальной аппаратурой, которая позволяет заполнить плотным и приятным уху звуком как маленькое помещение (фуршет), так и большое помещение (корпоратив до тысячи человек).

Игорь +7 916 623 4047 [/color]

2:12 PM  
Anonymous Anonymous кажа...

[color=#282]Артисты на праздник [url=http://dejavu-group.ru/svadba.php]Дежа вю[/url] - это коллектив дипломированных вокалистов и музыкантов на праздник.
[url=http://dejavu-group.ru/about_us.php]Deja Vu[/url]- законодатель в области музыкального сопровождения свадеб, дней рождения, корпоративных вечеров, шоу программ.
В репертуаре музыкального ансамбля Deja Vu около 3000 песен.
Только живое исполнение. Поп, хиты 70-80-90-х, диско, джаз, ретро, современная музыка, европейские хиты, фоновая музыка, шансон .
Музыканты Dejavu-group располагает мощной качественной музыкальной аппаратурой, позволяющей заполнить приятным и плотным уху звуком как компактное помещение (фуршет), так и огромное пространство (корпоратив до 1 тыс. человек).

Игорь +7 916 623 4047, Андрей +7 910 483 8294 [/color]

7:28 PM  

Post a Comment

<< Home